+381 62 664 981 info@vizido.rs
Nova parking mesta na gradskoj pijaci za osobe sa invaliditetom

12 Oct 2023

Na inicijativu Udruženja osoba sa invaliditetom “Vizido”, a zahvaljujući brzom reagovanju Gradske uprave za saobraćaj, komunalne i inspekcijske poslove, na parkingu kod gradske pijace iscrtana su dva parking mesta za osobe sa invaliditetom.

Parking se nalazi u užem gradskom jezgru, uz gradsku pijacu i samim tim je opterećen brojem vozila, a zahvaljujući ovim parking mestima, osobama sa invaliditetom dostupniji je pristup gradskoj pijaci.

UOSI “Vizido” se zahvaljuje Gradskoj upravi za saobraćaj, komunalne i inspekcijske poslove, na čelu sa načelnicom Jasnom Poznanović, a kako je ovom prilikom rekao Dragan Vizićanin, predsednik Udruženja, lokalna samouprava je primer dobre prakse u cilju unapređenja života osoba sa invaliditetom i njihovom uključivanju u aktivno građansko društvo.

Može da vam bude zanimljivo:

Vizido – Poslednja nada za osobe u nehumanim uslovima

Predstavnici Udruženja osoba sa invaliditetom „Vizido“, Dragan Vizićanin i Zoran Gomboš posetili su Stevu Markovića iz Sremske Mitrovice koji je osoba sa invaliditetom u stanju socijalne potrebe i živi u nehumanim uslovima bez struje i vode. Kako je rekao komšija...

Pročitaj više...